VIEWPOINT® PHARMACY

'Apotekarski' Kanal oglašavanja prilagođen potrebama farmaceutskih kompanija.

Pruža važnu poruku kupcima i promovira proizvode na pravi način 
direktno na mjestu odluke o kupovini.

VIEWPOINT® PHARMACY MREŽA

Specijalizirana mreža za digital signage u apotekama širom Bosne i Hercegovine.

Naša specijalizirana mreža se trenutno sastoji od 50 digitalnih ekrana lociranih u najboljim apotekama širom Bosne i Hercegovine. Ovakvim pozicioniranjem ViewPoint Pharmacy svojim klijentima nudi premium digitalno oglašavanje unutar najfrekventinijih apoteka u BiH.

"Od uvođenja ViewPoint® digitalnih ekrana u naše apoteke, došlo je do povećanja broja kupaca koji pitaju o reklamiranim proizvodima. Kupci koriste ekrane kako bi se informisali o novim proizvodima koje nudimo a znatno pomažu i u momentima, kada je apoteka vrlo posjećena, jer kupcima pružaju mogućnost da se zabave i ostanu zauzeti dok čekaju.…"
PZU Apoteka Pharmacy4You

VIEWPOINT® MAKSIMALNI EFEKAT POVEĆANJA PRODAJE.

Pokažite Vaše proizvode u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Proizvodi oglašeni u apotekama ulijevaju povjerenje i pružaju dodatne informacije u ključnom trenutku donošenja odluke o kupovni. Sve farmaceutske kompanije žele biti u apoteci na mjestu prodaje!

Korištenjem Viewpoint Pharmacy dinamičnog oglašavanja u apotekama farmaceutske kompanije dobijaju zagarantiranu prisutnost i vidljivost. Apoteke na ovaj način ostvaruju dodatni prihod kroz edukativno-dinamične promotivne poruke farmaceutskih kompanija, koje direktno pomažu u poboljšanju prodaje.

Veća prodaja i do 30%

Sva relevantna istraživanja ukazuju da digitalna reklama pruža važnu poruku kupcima i promovira proizvode na pravi način direktno na mjestu odluke o kupovini. Što rezultira povećanjem prodaje gotovo 30%.

Koristite Vaše video reklame.

Video poruka je daleko privlačnija od statične. ViewPoint Pharmacy omogućava vam prikazivanje video poruke koja privlači i zadržava pažnju kupaca a ujedno i bolje povezuje kupca sa Vašim brendom.

Pokažite u pravo vrijeme.

Vrijeme neophodno za realizaciju kampanje putem štampanih materijala je najmanje četiri sedmice. ViewPoint Pharmacy povezan je s internetom, što znači da se svježi oglasi mogu objavljivati jednako lako kao objava na društvenim mrežama.

NEOGRANIČENA KREATIVNA RJEŠENJA.

Ako slika govori više od hiljadu riječi treba li objašnjavati moć kvalitetnog videa?

ViewPoint mreža ekrana omogućuje prikazivanje neograničenih kreativnih sadržaja od kratkih, zanimljivih animacija do adaptiranih TV reklama. Naš tim kreativaca će adaptirati vaše reklamne materijale u vrhunske dinamične oglase koji će privući pažnju i prezentirati Vaš brend putem ekranina na najbolji mogući način.

Naše uspješne priče.

ViewPoint Phamacy® svojom mrežom za digital signage u apotekama širom Bosne i Hercegovine kontinuirano pomaže klijentima povećati prodaju i razviti snažnu komunikaciju sa kupcima. Uvijek smo potpuno posvećeni klijentu što doprinosi uspješnom i dugotrajnom odnosu. Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svima pristupamo s istim entuzijazmom.

Kada reklamiramo naše proizvode u apotekama putem ViewPoint Phamacy mreže, ljudi to definitivno primjećuju i u tim apotekama bilježimo veću prodaju. Ovakav vid oglašavanja nam omogućuje da privučemo pažnju kupca na mjestu na kojem je najpotrebnije - u apoteci, gdje u većini slučajeva kupci donose odluku kom brendu će pokloniti svoje povjerenje.
Ukoliko usporedimo naše dosadašnje načine oglašavanja u apotekama što su najčešće bili reklamni posteri koji su zahtijevali veći utrošak vremena i sredstava za realizaciju, uz ViewPoint platformu značajno smo reducirali te troškove a pri tome unaprijedili efekat oglašavanja.

IGMAN FOOD FACTORYIgmanska bb, Vogošća

"Od uvođenja ViewPoint® digitalnih ekrana u naše apoteke, došlo je do povećanja broja kupaca koji pitaju o reklamiranim proizvodima. Kupci koriste ekrane kako bi se informisali o novim proizvodima koje nudimo a znatno pomažu i u momentima, kada je apoteka vrlo posjećena, jer kupcima pružaju mogućnost da se zabave i ostanu zauzeti dok čekaju.…"

Pharmacy4YouPZU APOTEKA

Spremni da promovirate proizvod danas?