ViewPoint Pharmacy® svojom mrežom za digital signage u apotekama širom Bosne i Hercegovine kontinuirano pomaže klijentima povećati prodaju i razviti snažnu komunikaciju sa kupcima. Uvijek smo potpuno posvećeni klijentu što doprinosi uspješnom i dugotrajnom odnosu. Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svima pristupamo s istim entuzijazmom.

Kada reklamiramo naše proizvode u apotekama putem ViewPoint Phamacy mreže, ljudi to definitivno primjećuju i u tim apotekama bilježimo veću prodaju. Ovakav vid oglašavanja nam omogućuje da privučemo pažnju kupca na mjestu na kojem je najpotrebnije - u apoteci, gdje u većini slučajeva kupci donose odluku kom brendu će pokloniti svoje povjerenje.
Ukoliko usporedimo naše dosadašnje načine oglašavanja u apotekama što su najčešće bili reklamni posteri koji su zahtijevali veći utrošak vremena i sredstava za realizaciju, uz ViewPoint platformu značajno smo reducirali te troškove a pri tome unaprijedili efekat oglašavanja.

IGMAN FOOD FACTORYIgmanska bb, Vogošća

"Od uvođenja ViewPoint® digitalnih ekrana u naše apoteke, došlo je do povećanja broja kupaca koji pitaju o reklamiranim proizvodima. Kupci koriste ekrane kako bi se informisali o novim proizvodima koje nudimo a znatno pomažu i u momentima, kada je apoteka vrlo posjećena, jer kupcima pružaju mogućnost da se zabave i ostanu zauzeti dok čekaju.…"

Pharmacy4YouPZU APOTEKA